dimarts, d’abril 12, 2005


No soc massa prolífic en els meus comentaris escrits al blog. Però avui em vessa. I es que en realitat quantes més persones conec, més indesxifrables es tornen, i més diferències veig entre elles. Diferències en certs aspectes, versemblances en altres.
De petit vaig escoltar que tots estam al mateix pou, però n'hi ha alguns que miren a les estrelles. Si, ho sé. És la teoria, i de teories n'hi ha tantes com nuvols. Tots semblants i tots distints. Si un migdia d'estiu veus com al cel s'infla un cummulunimbus, segurament plourà. Però el que ningú t'explica mai, es que quan plou, et pot ploure al damunt, o no. Amb els nuvols, com amb les persones, mai se sap.
Mirant amunt jo hi veig sovint antenes. Com les persones, la majoria miren a un punt concret. Hom dirà que al repetidor d'Alfàbia. Algunes però han caigut de la seva posició original, i no miren on les altres. Com les persones, una altra vegada, i a mercè dels nuvols. Com les persones, una altra vegada.
Darrerament he sentit massa vegades referències a les retxes tortes creades per la natura. Sabeu qué? Mirau on volgueu. Posted by Hello

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hoy he tenido que engañarte con otro blog, aunque la verdad es que ya tiene mérito que escribas varios días seguidos... ¡A mi me cuesta hasta escribir un comentario! quizás es porque tengo un nubarrón sobre mi cabeza que no me deja pensar con claridad ¿o será una antena???...... ;)