diumenge, de maig 14, 2006

Som afortunats

El passat dia 6 va cumplir un any la incorporació de Quique al Baix. Un més després arribà Michael a la bateria.

De llavors ençà hem enregistrat amb Xisco Albéniz, ens ha mesclat Angelo Borràs, hem fet concerts meravellosos i ara ja tocam una mica millor que al principi. Hem tocat amb grups tant fantàstics com Trailer, Empleado del Mes o Zinedines, telonejats a The Wedding Present, convidats a Can Picafort de Club Sibarita. La nostra música ha sonat a Amsterdam i París com a banda sonora dels dissenys de Catalina Vicens.
Alguns crítics no ens han entès, i d'altres ens han escoltat i congratulat pel nostre petit treball.
Tenim un e.p. que tothom considera maqueta que ens fa sentir molt orgullosos i ens ha incitat a seguir fent més enregistraments. Vam inagurar web i amb el myspace la nostra música s'ha escoltat a molts ordinadors i mp3's arreu del món.

Som afortunats.
En menys d'un any de rodatge, ens han sel.leccionat per a la final del SonoPalma 06 (14 dels 57 grups que s'hi han presentat) i podrem tocar en el mateix escenari que els nostres estimats amics Satellites.

A més tocarem també molt prest a un escenari emblemàtic de la Palma antiga i ja estam preparant nous concerts, orientats cadascun a cadascun dels sons que podem crear per a proposar nits a la fresca, diumenges íntims o dissabtes tempestuosament elèctrics amb un nou membre que s'afegeix a la petita família musical.

Que la sort que hem tengut fins ara ens acompanyi una mica més, si més no per a fer un bon concert davant un jurat que encara no ens ha vist tocar mai.