dilluns, d’octubre 17, 2005


Portada a votació.Només es donaran per valids els vots/crítiques que vagin signats degudament. Va per vosaltres, panda d'anonims. Posted by Picasa

6 comentaris:

Anònim ha dit...

petit, quina es la relacio entre petit i les antenes de televisio als terrats??? simple curiositat...

Anònim ha dit...

Hola ,, No soc el Joan,, pero se qui ets, i nomes et faré una pregunta: ¿Per qué creus que tendria que haver una relació amb el nom del grup i la foto de la portada?... Consulta´l als teus discos originals, per cert obvia tots aquells en els cual surtin els propis membres del grup, i després voras la relació entre el nom del grup i el títol del disco,, a partir d´aqui sortiran més preguntes...

Marlon Random ha dit...

La respuesta a la relación entre petit y las antenas está en el mismo blog de Joan, no es muy difícil de averiguar... números, orientacion y similitudes abstractas de nuestro querido salvapolluelos.

Anònim ha dit...

Hoola!! A mi me gusta la portada...así que voto a favor! Seguiré atenta a todo lo que le ocurre a Petit... Hasta pronto!

Anònim ha dit...

A mi em mola la portada, un altre vot a favor

Anònim ha dit...

No veig perquè està tan clar això d'ignorar la possiblitat de posar una foto del grup... So sorry, però en questions de márketing (que, a la fi vos interesen)"soy vieja zorra" (només en màrketing, eh?) i la foto del 28.ag. que teniu penjada em pareix mes optimista, senzilla, divertida, explicativa i venedora ... Però a la fi, és cosa vostra! Sort!