dimarts, d’abril 29, 2008

dilluns, d’abril 14, 2008

Algunes imatges de concerts



Més fotos a cosmic blend







De fabrica a la porta còsmica de Palam fins a cosmic blend



Tot va començar amb un reencontre musical amb en Michael. Ell té el gran mèrit d'aquest disc. El sr. Moreland ha enregistrat amb mi la major part del pes d'un disc que és com la travessa d'un desert emocional continuat.
És l'anar i venir del cor (Empty, People in Love, Flatspin). Amaga records de dolor (Snowfall Spring), declaracions de principis (Faster), mirades lacòniques a la realitat d'unes cortines de vellut impregnades de fum (Blackmail at night), preguntes impossibles de contestar (Just Enough)i problemes sense solució aparent pel qui es mira el mon intentant comprendrer-ho. Però no només hi ha tristors. La ironia còmica d'allò que no s'esborra amb una besada (Sixteen) es mescla amb la transformació d'un viatge adrenalínic (Christmas Tree)que només es pot resoldre amb la inevitable necessitat personal d'anar endavant amb bon sentit de l'humor i l'amor incondicional (Pebblestones). I aquesta necessitat la rubricam amb un retorn adolescent a la veritable necessitat de creure en els somnis (Seeds).
Del Carrer Fàbrica a la Porta Còsmica de Palam. On en Puter enregistra les bases de tres cançons. D'allà a Cosmic Blend on tot el conjunt es mescla a la ICON de'n Toni Noguera. 
Seria molt llarg ara explicar qui apareix al disc. Però tots són bons amics i amigues. Algunes fotos ho ilustren, pero no podran agraïr suficientment l'ajuda. Mirau els credits: hi surt tothom i fins i tot algú més.