dimarts, de juliol 31, 2007

Un resum telegrafic




Acaba un mes de juliol que acaba amb moltes coses. Supòs que tot final entristeix una mica. Però s'ha de mirar cap endavant amb ilusió i optimisme. Com a mostra del que que dona la vida a qui s'estima la música aquesta petita mostra. Tres imatges del darrer de 6 concerts carregats d'intensitat per a mi. En ells hi podreu veure a Marcel Cranc, que aportà la seva sapiència amb l'harmònium a Snowfall Spring i Cris Andreu, que cantà i demostrà del molt que es capaç a Empty. Moltes gràcies a tots dos per la seva col.laboració. I a tots els que en un moment o altra ens vareu acompanyar en aquest hermós viatge.
Fins aviat i amb bones noves.
joan

La Magia de Marcel Cranc

De dreta a esquerra: Jaume Comte, Marcel Cranc i Xus Coll. Música màgica que et transporta a un lloc que sempre és millor. Deixau-vos endur per aquests dos màgics i la fada del cello. Aquest cap de setmana a Sencelles!

dilluns, de juliol 23, 2007

Comença la carrera!


Avui, hem començat a enregistrar les primeres preses del que volem que sigui el primer disc llarg de Petit. Com a mostra, unes imatges desmitificadores que demostren la humiltat i senzillesa del nostre projecte.
joan.

dimecres, de juliol 18, 2007

Quan les nits es fan llargues i no hi ha massa a fer...


Crec que no havia fet tantes cervesses mai. Segur que a algú ocurrent se lo ocorrerà sugerir altres opcions. Els comentaris malsonants seran eliminants. Els carregats d'enginy, elevats a l'olimp dels pensadors. Els seductors, ben considerats

divendres, de juliol 06, 2007

Petit segons Eva Plasencia


Concert al Cafè Lisboa el passat 01 juliol 2007