dijous, de juliol 14, 2005

Es cancela el Concert...... & Updated Info

Hello.
Desde el passat dissabte passat PETIT està enregistrant les bases del seu primer e.p. de debut amb 4 cançons (aptes per a totes les oïdes) als Estudis Zingaros de Palma, baix la ma tècnica i assessora de Xisco Albéniz (líder dels indiscutiblement inigualables La Busqueda).
Per ara hem enregistrat bateries, pianos, guitarres, ous que fan renou, baixos i algun orgue a:

People in love
Empty
Snowfall Spring
i un Vals que és com una nana que a mi em sembla alegra i encoratjadora.

Ja ens ha donat una ma Angelo Borras amb quatre paraules dignes d'un entrenador de primera divisió i n'Emili Gené, que molt amablement ens ha deixat el seu Nord Electro per a fer hi porcades.

A més, ahir Katarina Stuebe, una jove fotografa alemanya es va atrevir a fer la primera sessió de fotos a Petit. Conegudes les nostres fesomies, ja us podeu qui ha sortit més afavorit, qui no sofreix les camares, qui es fa el tímid, i a qui vam convencer per a llevar-se la gorra d'Star Wars.

IMPORTANT:
No és que no volguem que aneu a fer gasto a Ses Voltes. A nosaltres ja ens va bé que ompligueu la caixa i us farteu a cervessa. Però teniu en consideració que Diumenge Dia 17 d'Agost PETIT no actuarà ja que estam molt cansats i volem oferir el millor de nosaltres mateixos.

salut, besitos i ventilator Blues.
Joan P.

diumenge, de juliol 03, 2005


joan petit, moreland cowboy, quique i pep Posted by Picasa

Atents al concert. confirmarem lloc i hora. Petit is big. Posted by Picasa