dimarts, de gener 31, 2006

Petit is on the radio!

Gràcies a la inestimable ajuda i saber fer de'n Miquelet Genivah Petit ha debutat en la internet Radio del Cultura Club. Picau aquí i podreu escoltar, dins una més que interessant sel.lecció Slowly, Petit Feat. Floren.

divendres, de gener 20, 2006

Tonight you'll see the moonshine in my eyes


El passat Nadal, la dissenyadora i artista Cati Vicens es va posar en contacte amb mi per a proposar posar música a la presentació de la seva col.lecció de roba femenina per a l'estiu 2007 que ferà el 26 de gener a la Setmana de la Moda d'Amsterdam i posteriorment a la corresponent a París.

Després d'estudiar bé el concepte que na Cati volia trasmetre Petit va tenir més clar la direcció que seguir per a poder completar de la millor forma la presentació que va més enllà de la pasarel.la. La nit estiuenca a un jardí de llums, a la fora vila costanera de Mallorca, a través d'unes models que caminen amb la gràcia d'una ballarina, submergides en els seus pensaments. Per a mi, en un passeig nocturn per a trobar.se amb la seva primera besada.

Així, les opcions es van delimitar en dues cançons "Lay Back" i "Slowly". Finalment, Cati es va decidir per la segona. Com que encara no estava enregistrada, més que en una maqueta molt inicial de l'època Wingspan, vaig decidir fer una adaptació més propera a la idea que ella pretenia. Més suavitat, propera a les escobilles arrosagades damunt la caixa, i sons d'aquells més màgics. Així mateix, em pareixia una incoerència ser jo el que cantàs la canço, ja que volia que l'escolta de la cançó i l'inmersió del públic fos completa. Donar veu a la idea inicial, la feminitat, a través de les models.

Floren, pianista i cantant de Trailer era la millor opció. Una perfecta simbiosis d'hermosa veu, màgia i innocència trasmesa sil.laba a sil.laba. La data límit d'entrega es va avançar i ens vam trobar amb un problema de bateries que en Mike va saber solventar amb algun truc secret. Les guitarres hawaianes de'n Pep, alguna acústica i tecladets de jugueta van completar el projecte.

El resultat, internacional. Una combinació de textures franceses, sò donosti a les veus, les ones del pacífic calmat...... o dels Barcarets una nit d'estiu i algun moment d'onirisme controlat......